-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8070 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

چند حديث در مورد ترك نماز جمعه بنويسيد

پيامبر اكرم (ص) فرمود: خداوند نماز جمعه را بر شما واجب كرد. هركس آن را در حيات من يا بعد از وفات من از روي استخفاف يا انكار ترك كند، خداوند او را پريشان ميكند و به كار او بركت نميدهد. بدانيد نمازش و زكاتش و حجش قبول نميشود و اعمال نيكش پذيرفته نخواهد شد تا از اين كار توبه كند. در حديث ديگري از امام باقر (ع) ميخوانيم: نماز جمعه فريضه است و اجتماع براي آن با امام معصوم فريضه است. هرگاه مردي بدون عذر سه جمعه را ترك گويد، فريضه را ترك گفته و كسي سه فريضه را بدون علت ترك نميگويد مگر منافق.

در حديث ديگري آن حضرت ميفرمايد: كسي كه سه جمعه متوالي نماز جمعه را ترك گويد، خداوند بر قلبش مُهر ميزند، يعني آن شخص قساوت قلب ميگيرد و راه هدايت را برخود ميبندد.

مذمتهاي شديدي كه در مورد ترك نماز جمعه آمده، در صورتي است كه نماز جمعه واجب عيني باشد، يعني در زمان حضور امام معصوم (ع). اما در زمان غيبت بنابر اين نماز جمعه واجب تخييري باشد، چنان كه فقها فرمودهاند، يعني نماز گزار مخير است بين اين كه نماز جمعه بخواند يا نماز ظهر را به جا آورد، اگر از روي استخفاف و انكار انجام نگيرد، مشمول اين مذمتها نخواهد شد، هر چند عظمت نماز جمعه محفوظ است.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.